icon agenda  icon register  icon contact

            

 

D-Night: Avond voor en door ondernemers in CCD

Categorie
Evenementen Bedrijven
Datum
15 juni 2019 19:00 - 23:59

Op 15 juni aanstaande komen alle ondernemers in Deurne bijeen in het CultuurCentrum.
Daar willen wij jou ook graag voor uitnodigen.

Een inspirerende avond voor, door en met de ondernemers van Deurne en voor een goed doel: FC Robinstijn!

Juist ondernemers met hun sterke netwerk en ondernemende visie zijn de motor om de sociale en culturele samenhang een positieve impuls te geven. Daarmee komt het doel dichterbij om Deurne als centrum van de Peel te ontwikkelen tot een economisch slagvaardige regio.
Deurne dient aantrekkelijk te zijn en te blijven om je te vestigen als ondernemer maar ook voor jullie medewerkers om er te komen en blijven wonen. Digitalisering, automatisering en robotisering zullen ingrijpende gevolgen hebben voor de economie en de samenleving. Computers hebben echter geen empathisch vermogen. Daarin kan de mens het verschil maken.
De initiatiefnemers van dit event zijn Ondernemend Deurne, Linc en Lions Club Deurne. Hierbij actief ondersteund door de Gemeente Deurne, het Ondernemers-Café, het Parkmanagement en het Centrummanagement: omdat iedereen het belang ziet van het gezamenlijk optrekken.

Op deze avond willen we:
• Verbinden: een avond voor én door ondernemers, hun partners en zakenrelaties. Ervaren ondernemers, netgestarte ondernemers, Ondernemers-Café, Parkmanagement, Centrummanagement, Ondernemend Deurne, Linc en Lionsclub. Heel zakelijk Deurne is hierbij betrokken.
• Inspireren: Richard van Hooijdonk zal u bijpraten over de Trends van 2030 en het Bedrijf van de toekomst.
• Plezier maken: we zorgen ook voor een onderhoudend programma met de nodige culinaire ervaringen en met entertainment van carbaretier Rob Scheepers, Spotlight Piano’s en meer.


Dankzij de gewaardeerde hulp van sponsoren én de Gemeente Deurne hebben we de entreeprijs bescheiden kunnen houden: €55* pp (bij voorintekening voor 1 mei zelfs maar €50 pp). Maar de werkelijke waarde ligt ruim 3 maal zo hoog. Voor u als ondernemer is zo’n investeringsbeslissing natuurlijk een no-brainer.

Dus reserveer zaterdagavond 15 juni 2019 van 19.00 tot middernacht in uw agenda. 
Of beter nog: leg voor 1 mei uw entreebewijzen vast tegen het gereduceerde tarief via de volgende link: www.d-night.nl

Graag tot ziens op de 15e juni.

Namens
Ondernemend Deurne. Linc. Lions Club Deurne

Twan van Doorne, Mitch Gielen, Haico Vlasbom

*)excl.drank

 
 

Kalender

Facebook