icon agenda  icon register  icon contact

            

senzer logo

Senzer en haar mogelijkheden

 
U kent waarschijnlijk Senzer wel! Regelmatig ziet u mensen van ons het groen onderhouden in Deurne. Dat doen we binnen de samenwerking ‘Deurne Doet ‘t’, samen met de gemeente en inwoners. We houden ons dus inderdaad bezig met groenwerkzaamheden. Maar: we doen veel meer! 
 
Zo helpen we graag bij personele uitdagingen waarmee ondernemers en bedrijven geconfronteerd worden. Als officieel werkbedrijf zijn we thuis op de regionale arbeidsmarkt en sparring partner bij uitstek. 
Wist u bijvoorbeeld dat …..
 
• de housekeeping bij Fletcher in Deurne voor een groot deel is ingevuld met mensen via Senzer en dit de meest efficiënte housekeeping is van alle Fletcherhotels in Nederland?
• Knapen Trailers -net als andere bedrijven- moeilijk aan mensen kan komen en inmiddels via ons een groep statushouders heeft aangenomen die opgeleid worden in technisch werk?
• Alptax een grote groep taxichauffeurs heeft afkomstig van Senzer?
• HEMA Deurne de Senzer Award gewonnen heeft?
• medewerkers van Senzer ruim 1.000.000 Maxi-Cosi’s per jaar maken?
• Senzer een food verpakkingscentrum in huis  heeft dat voldoet aan de hoogste certificeringseisen en waaraan u werk kunt uitbesteden? 
• de werkdruk op het laboratorium in het Elkerliek Ziekenhuis gedaald is dankzij een andere benadering van functies en taken en de inzet van mensen via Senzer? 
 
Senzer
Senzer is het bedrijf dat namens de gemeenten in de regio Helmond-De Peel de Participatiewet uitvoert (en de mensen die een uitkering hebben, begeleidt naar werk. Het is een zeer diverse groep: van jong tot oud, niet opgeleid tot hoog opgeleid, geen werkervaring tot veel werkervaring en bestaande uit diverse nationaliteiten.
 
Frisse blik
De ervaren timmerman, metselaar of verpleegkundige hebben wij vaak ook niet beschikbaar, maar we kunnen wel kijken hoe we een match kunnen maken tussen uw bedrijf en onze werkzoekenden.  Dit doen we vaak door anders te kijken naar processen, taken en functies. Onze manier van werken is bedrijfsgericht en inventief. Met al uw ondernemersvragen kunt u bij ons terecht, ook voor het uitbesteden van (eenvoudige) productie-opdrachten en voor ondersteuning bij werk-naar-werktrajecten. 
 
Voordelen
Bent u misschien wat huiverig? Een oplossing via Senzer heeft zo zijn voordelen en zou u zomaar kunnen verrassen:
• werkstage (zonder vergoeding)
• proefplaatsing (zonder vergoeding)
• loonkostensubsidie (als er sprake is van verminderde productiviteit);
• no-riskpolis: geen risico bij ziekte
• taalcoaching
• etc.
 
Uitgebreid netwerk
Senzer is een netwerkorganisatie pur sang, wat betekent dat we nauw samenwerken met UWV, scholen in de regio, Brainport, Innovatiehuis De Peel, VNO-NCW Brabant-Zeeland, Recht Direct, etc. Mochten wij niet direct de oplossing hebben voor uw vraag, dan kijken we samen met u naar scholingstrajecten en/of leggen we verbinding met andere partijen uit ons netwerk.
 
Interesse?
Heeft u interesse in een (kennismakings)gesprek? Neem vrijblijvend contact op met:
Meta Visser (accountmanager)
06-22521943
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Of ga naar onze website; https://www.senzer.nl/accountmanagers

Kalender

Facebook