icon agenda  icon register  icon contact

            

 

Algemene Ledenvergadering

Categorie
Activiteiten Ondernemend Deurne
Datum
16 november 2021 00:00
Locatie
Via Microsoft Teams

Algemene Ledenvergadering 16 november via; Microsoft Teams.

Door de huidige COVID-19 maatregelen, kan de eerder aangekondigde Algemene Ledenvergadering helaas niet fysiek georganiseerd worden bij café De Brouwer. We hebben besloten om de vergadering online te houden.

De vergadering is op dinsdag 16 november van 19.30 tot maximaal 21.00 uur via Microsoft Teams.


Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een link waarmee je in kunt loggen bij de digitale bijeenkomst. Ook krijg je via mail de agenda met bijbehorende stukken.


Mocht je je nog niet aangemeld hebben, dan kan dit alsnog via een reply op deze mail. We sturen de benodigde informatie vervolgens naar je door.

Indien je niet in de gelegenheid bent geweest om je aan te melden dan kun je via de volgende link toch aansluiten bij de vergadering:

Deelnemen via uw computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
 


Op agenda van de Algemene Ledenvergadering staan de jaarrekening en kascontrole over 2020, de begroting voor 2021-2022, bestuursontwikkelingen, een evaluatie van dit jaar, en plannen van Ondernemend Deurne voor 2022.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij hopen op je deelname op 16 november!

Hartelijke groet,


Namens het voltallig bestuur van Ondernemend Deurne,
Twan van Doorne, voorzitter.

 
 

Kalender

Facebook