icon agenda  icon register  icon contact

            

 

Deel 1: Straight-Line training door Anke Briels

 Registratie gesloten
 
5
Categorie
Activiteiten Ondernemend Deurne
Datum
5 september 2019 19:30 - 21:31

In maart heeft een eerste groep Deurnese ondernemers een training bijgewoond van Anke Briels, zij is één van de weinige Straight-Line Business Coaches in Europ https://www.straightlineleadership.eu.
Vanwege de vele positieve reacties en verzoeken van andere ondernemers, wordt deze training in twee delen herhaald op donderdagavond 5 en 12 september.

Anke werkt met groeigedreven ondernemers binnen (familie)bedrijven in verschillende sectoren. Ook wij hebben hebben zelf ervaren hoe de training van Anke je aan het denken zet. Vandaar dat we jullie als gedreven ondernemers ook de mogelijkheid willen geven om kennis te maken met Straight-Line Leadership.

De training is erop gericht om ondernemers direct meer resultaat te laten creëren, door patronen die de toekomst bepalen zichtbaar te krijgen waardoor je ze kunt ombuigen met een gewenst resultaat als gevolg. Tijdens de avonden maak je kennis met een krachtige methode die na implementatie leidt tot bijzonder effectieve en productieve levens en ondernemingen. 
 
Ervaringen vanuit de 1e workshops:

“Ik ben zeer positief over de gevolgde Straight Line Business training. Het zet je zeker aan het denken en ik denk dat met name jonge ondernemers die bijvoorbeeld 5 tot 8 jaar aan de gang zijn met hun bedrijf, erg veel baat kunnen hebben bij de werkwijze die je krijgt aangereikt”.
Frank Voss, Via Engineering.

“Ik ben nog steeds erg enthousiast over Straight Line. Het waren leuke bijeenkomsten die je ogen openen zodat je net effe anders te werk gaat”.
Bart Verhees, Partyhome Verhuur & Entertainment

Praktische Informatie:

  • Deelname is kosteloos
  • Beperkt aantal plaatsen 
  • Datum: donderdag 5 september én donderdag 12 september
  • Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
  • Aanmelden is noodzakelijk
  • Locatie volgt.

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan voor 12 juli a.s.


 
 

Deelnemerslijst

Martijn van Hooff (1)
Bart Megens, Attero (1)
J vd Mortel Hekwerken en Poorten (1)
Rob van Berlo (2)

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Geen komend evenement!

Facebook