icon agenda  icon register  icon contact

            

Deel 2: Straight-Line training door Anke Briels

Categorie
Activiteiten Ondernemend Deurne
Datum
7 maart 2019 19:30 - 21:31
Locatie
Markt 5, 5751 BE Deurne

AANMELDEN VOOR DEEL 1 en DEEL 2 BIJ 28 FEBRUARI!

2 delige Straight-Line training. DEEL 1 wordt gehouden op 28 februari en DEEL 2 op 7 maart. De trainingsavonden duren allebei van 20.00 uur tot 21.30 uur en zijn kosteloos.

De training wordt gegeven door Anke Briels en is een van de weinige Straight-Line coaches van Europa. Ze werkt met CEO's en ondernemers die uitzonderlijke resultaten willen behalen in korte tijdframes. Tijdens de training laat Anke mensen ervaren hoe je heel effectief kunt zijn in het creëren van resultaat en hoe je optimaal effectief kunt worden in het oplossen van uitdagingen.

Deze training is bijzonder waardevol voor ondernemers en CEO’s die heel bewust kiezen voor krachtige resultaten in hun persoonlijke en zakelijke leven. De training staat in het teken van effectiviteit, succes en resultaat en waarin Anke direct tot de kern komt waarom mensen hun patronen draaien. Mensen stoppen met het uitvoeren van de acties die nodig zijn om hun doel te behalen. Ze vervallen in oud gedrag en oude patronen, dat houdt mensen in de cirkel. 


In de training komt Anke direct tot de kern waarom dat is. Dat zijn punten die ze deelt in de training, maar wat Anke vooral laat zien, is hoe mensen die patronen kunnen doorbreken, waardoor er ruimte ontstaat om echt wat nieuws te creëren in plaats van weer terug te vallen in je oude patroon en doorgaat met je oude gedrag.

De essentie van deze sessies is gebaseerd op 3 pijlers:
  • Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.
  • Het efficiënter oplossen van problemen en uitdagingen.
  • In minder tijd meer weten te genereren zowel zakelijk als persoonlijk.


Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, om je maximale potentie te benutten en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

De avonden worden gehouden bij Plein Vijf, Markt 5, 5751 BE, Deurne.

Ben jij ook geïnteresseerd om je persoonlijke effectiviteit te verhogen meld je dan aan voor uiterlijk 22 februari.

p.s. Indien je jezelf hebt opgegeven en je komt alsnog niet, dan zijn wij wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

 
 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Facebook